5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Goede software
  Deze week heb ik voor het eerst gebruik gemaakt van Monday.com en tot zo ver ben ik heel enthousiast. Je kunt ieder denkbaar project beheren in de software en teamwork wordt echt makkelijker hierdoor. Ga zo door, ik ben enthousiast!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Monday.com

Monday.com is een platform voor projectbeheer en teamsamenwerking dat is ontworpen om bedrijven van elke omvang te helpen hun workflows, taken, projecten en teams te beheren. Het platform biedt een scala aan tools en functies om bedrijven te helpen hun activiteiten te stroomlijnen en hun productiviteit te verhogen, waardoor het een populaire keuze is voor bedrijven in verschillende sectoren. De applicatie heeft een flexibele en aanpasbare interface waarmee gebruikers aangepaste workflows, borden en dashboards kunnen creëren die voldoen aan hun individuele behoeften en voorkeuren. Gebruikers kunnen kiezen uit een reeks vooraf gebouwde sjablonen of hun eigen sjablonen creëren, met opties om taken, tijdlijnen, kalenders en andere hulpmiddelen toe te voegen om hun werk te beheren. Het programma stelt teams in staat om efficiënter en effectiever samen te werken. Het platform bevat een reeks communicatietools zoals opmerkingen, tags en meldingen om teamleden op de hoogte en betrokken te houden. Gebruikers kunnen ook bestanden, documenten en feedback in realtime delen, zonder dat daar e-mail of andere externe tools voor nodig zijn. Monday.com kan worden geïntegreerd met Google Drive, Slack en Trello, zodat gebruikers hun workflows kunnen stroomlijnen en al hun werk op één centrale locatie kunnen raadplegen. Daarnaast biedt Monday.com een reeks analyse- en rapportagetools om bedrijven te helpen hun prestaties te volgen en gebieden voor verbetering te identificeren. Volgens Monday.com is het haar missie om bedrijven te helpen hun projecten en workflows efficiënter en effectiever te beheren, met een focus op flexibiliteit, maatwerk en samenwerking. Met meer dan 150.000 klanten wereldwijd is Monday.com een populaire keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een uitgebreid en gebruiksvriendelijk platform voor projectbeheer en teamsamenwerking.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Monday.com. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Monday.com? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Monday.com ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Monday.com daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Monday.com of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Monday.com

Monday.com

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.