5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Goed platform en uitstekende service.
  Moosend is een geweldig platform en heeft een uitstekende service, ik raad het dan ook zeker aan!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Moosend

Moosend is een cloud-based e-mail marketing en marketing automation software platform dat bedrijven voorziet van een set tools en functies om hun e-mailcampagnes te beheren en hun marketing workflows te automatiseren. Met Moosend kunnen bedrijven hun e-mailcampagnes efficiënter creëren, beheren en analyseren, waardoor hun betrokkenheid en conversiepercentages toenemen. Het platform biedt gebruikers een reeks e-mail marketingtools, waaronder het aanmaken van e-mailcampagnes, lijstbeheer en analyses. Moosend is een marketing automatiseringsoplossing waarmee bedrijven hun marketing workflows kunnen automatiseren en de efficiëntie kunnen verhogen. Het platform geeft gebruikers toegang tot een reeks automatiseringsfuncties, waaronder drip-campagnes, e-mails voor verlaten winkelwagentjes en meer. Moosend biedt ook integraties met Salesforce en Google Analytics, waardoor bedrijven hun workflows kunnen stroomlijnen en de efficiëntie kunnen verhogen. Het platform geeft gebruikers toegang tot een reeks analyse- en rapportagetools, zodat ze inzicht krijgen in hun e-mailmarketing prestaties en datagestuurde beslissingen kunnen nemen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Moosend. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Moosend of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Moosend al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Moosend te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Moosend, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Moosend van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Moosend

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Moosend.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.