5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Service
  Top service!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

MyFinance

MyFinance.nl is een eenvoudig en online boekhoudprogramma dat ontworpen is voor ZZP-ers. Het programma biedt mogelijkheden voor boekhouden en zorgt dat dit met zo min mogelijk inspanning gedaan kan worden. MyFinance is gratis te proberen zodat gebruikers op hun gemak kunnen bepalen of dit programma geschikt is voor hun boekhouding. Hierna kan de gebruiker ervoor kiezen om een abonnement aan te gaan om het boekhoudprogramma te blijven gebruiken. Enkele kernpunten van MyFinance.nl zijn: Realtime inzicht, Bonnen scannen, Facturen versturen, Offertes aanmaken, Kilometerregistratie, BTW-aangifte en Urenregistratie. Daarnaast is het bij MyFinance mogelijk om een automatische connectie te maken met bekende grote banken, zoals ABN Amro, Bunq, ING, Knab, Rabobank en Triodos Bank. MyFinance.nl verzameld meningen van andere gebruikers bij Kiyoh en laat dit ook op de website zien. Ook heeft het boekhoudprogramma een app beschikbaar voor zowel Android als Apple telefoons en tablets.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met MyFinance. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van MyFinance of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij MyFinance al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van MyFinance te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over MyFinance, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over MyFinance van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk MyFinance

MyFinance

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.