5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Mylio

Mylio is een softwarebedrijf voor fotobeheer dat een uitgebreide oplossing biedt voor het organiseren, opslaan en delen van digitale foto’s. De software van het merk is ontworpen om particulieren en bedrijven te helpen hun fotoverzamelingen op meerdere apparaten en platforms te beheren. Een van de bekendste kenmerken van Mylio’s software is de mogelijkheid om foto’s te synchroniseren op alle apparaten en platforms, waaronder computers, laptops, tablets en smartphones. De software kan automatisch foto’s uit meerdere bronnen, zoals camera’s, smartphones en social media platforms importeren en organiseren, waardoor het eenvoudig is om een grote collectie foto’s vanaf één centrale locatie te benaderen en te beheren. De software van Mylio biedt ook krachtige organisatietools zoals gezichtsherkenning, automatische trefwoordmarkering en locatiemapping, waardoor het gemakkelijk is om specifieke foto’s te vinden binnen een grote collectie. De software biedt ook een reeks bewerkingstools, waarmee gebruikers hun foto’s direct binnen het Mylio platform kunnen verbeteren en bewerken. Met de software van Mylio kunnen foto’s zowel lokaal op het apparaat van de gebruiker als in de cloud worden opgeslagen. Met deze hybride opslagmethode hebben gebruikers toegang tot hun foto’s, zelfs als ze geen internetverbinding hebben, terwijl ze toch de veiligheid en het gemak van cloud-opslag hebben. In combinatie met zijn software voor fotobeheer biedt het bedrijf een reeks andere functies en diensten, waaronder het afdrukken en inlijsten van foto’s en het maken van fotoboeken en albums op maat.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Mylio. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Mylio? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Mylio ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Mylio daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Mylio of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Mylio

Mylio

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.