Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

NordPass

NordPass is een bedrijf dat onderdeel is van een grotere groep aan online diensten. Veel mensen zullen wellicht ook NordVPN kennen dat ook onderdeel is van deze groep bedrijven. Het specifieke doel van NordPass is om te zorgen dat je je wachtwoorden op een veilige manier kunt opslaan. Er worden door de meeste mensen een aantal veelvoorkomende fouten gemaakt. Zo hebben veel mensen één en hetzelfde wachtwoord voor alle accounts die ze online hebben. Ook kan het zijn dat mensen wel verschillende wachtwoorden hebben, maar dat ze allemaal zeer eenvoudig zijn en gemakkelijk te raden. De meeste mensen hebben tegenwoordig tientallen accounts online, waarvoor ze een goede oplossing nodig hebben om de wachtwoorden te onthouden. De dienstverlening van NordPass zorgt én voor het genereren van willekeurige wachtwoorden die veel langer zijn dan normale wachtwoorden, én ze zorgen ervoor dat al deze wachtwoorden automatisch worden opgeslagen. Op die manier worden ze automatisch ingevuld als je ergens online wilt inloggen. De dienstverlening is gratis te gebruiken, maar voor het gebruiken van alle functies is een betaald abonnement nodig.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van NordPass? Lees in reviews van gebruikers hoe zij NordPass ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van NordPass daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je NordPass of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk NordPass

NordPass

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.