5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Parallels

Parallels is een wereldleider in virtualisatie- en automatiseringssoftware die computergebruik optimaliseert voor consumenten, bedrijven en dienstverleners op alle belangrijke hardware, besturingssystemen en virtualisatieplatforms. Met hun online site parallels.com bieden ze vele oplossingen om Windows op Intel of Apple te draaien, waaronder Parallels Desktop for Mac en Parallels Remote Application Server (RAS). Daarnaast bieden ze virtualisatieoplossingen voor ChromeOS en bedrijven. Met Parallels Desktop for Mac kunnen gebruikers eenvoudig elke versie van Windows 10, 8.1 of 7 installeren op een Intel-gebaseerde Mac-computer. Het stelt gebruikers in staat om met een muisklik te schakelen tussen Windows en macOS zonder de machine opnieuw op te hoeven starten of een van beide besturingssystemen opnieuw op te starten. De software biedt ook ondersteuning voor Microsoft Office 365-integratie en Microsoft Outlook-synchronisatie. Voor bedrijven is Parallels Remote Application Server (RAS) een uitgebreide virtuele applicatie delivery-oplossing waarmee organisaties veilig applicaties en desktops via het netwerk kunnen leveren en gebruikers een naadloze ervaring kunnen bieden, ongeacht hun apparaattype of locatie. Met deze oplossing kunnen bedrijven hun IT-kosten verlagen en tegelijkertijd de productiviteit van hun werknemers verhogen door hen in staat te stellen altijd en overal toegang te krijgen tot de applicaties die zij nodig hebben, zonder dat zij fysiek in een kantoor of hokje aanwezig hoeven te zijn. Ten slotte biedt Parallels oplossingen voor ChromeOS-apparaten waarmee ze Windows-toepassingen kunnen uitvoeren op ChromeOS-apparaten zoals Chromebooks, tablets en andere mobiele apparaten. Dit maakt het voor bedrijven gemakkelijker om hun personeel op afstand te beheren, aangezien werknemers nu toegang hebben tot Windows-apps vanaf hun ChromeOS-apparaten. Kortom, Parallels biedt gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee gebruikers gemakkelijk Windows kunnen uitvoeren op Intel- of Apple-computers en ChromeOS-apparaten. Hun producten zijn ontworpen voor zowel consumenten als bedrijven en geven hen meer flexibiliteit in het beheer van hun IT-omgeving.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Parallels. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Parallels? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Parallels ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Parallels daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Parallels of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Parallels

Parallels

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.