5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Portfoliobox

Portfoliobox is een online platform waarmee gebruikers gemakkelijk hun professionele portfolio websites kunnen maken en hosten zonder enige kennis van codering. Het platform biedt een reeks aanpasbare sjablonen waarmee gebruikers hun eigen unieke portfolio website kunnen maken zonder enige voorafgaande ontwerpervaring. Gebruikers kunnen kiezen uit verschillende sjablonen die passen bij hun stijl, merk en voorkeuren. Elke template is volledig responsief en geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiele apparaten. Portfoliobox biedt een intuïtieve drag-and-drop editor die het gemakkelijk maakt om inhoud toe te voegen, te verwijderen en te herschikken. Gebruikers kunnen eenvoudig afbeeldingen, video’s, tekst en andere media toevoegen aan hun portfoliosites en aangepaste pagina’s maken om hun werk, vaardigheden en ervaring te laten zien. Het platform biedt integratie met populaire diensten van derden, zoals Google Analytics, Disqus en sociale medianetwerken. Portfoliobox heeft uitgebreide e-commerce mogelijkheden. Gebruikers kunnen hun producten en diensten direct vanaf hun portfolio website verkopen door integratie met populaire betalingsgateways. Het platform biedt ook ingebouwde SEO-functies om gebruikers te helpen hun website te optimaliseren voor zoekmachines. Portfoliobox biedt zowel gratis als betaalde plannen aan. Het gratis plan bevat basisfuncties en beperkte opslagruimte, terwijl de betaalde plannen meer geavanceerde functies en extra opslagruimte bieden. De betaalde plannen komen ook met een aangepaste domeinnaam en de mogelijkheid om de Portfoliobox branding te verwijderen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Portfoliobox. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Portfoliobox? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Portfoliobox ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Portfoliobox daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Portfoliobox of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Portfoliobox

Portfoliobox

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.