1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  3 uur wachten voor bestand dowloaden
  echt nutteloos
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Renderforest

Renderforest is een cloud-based video- en animatiecreatieplatform waarmee gebruikers eenvoudig video’s, animaties, logo’s en websites van professionele kwaliteit kunnen maken. Het bedrijf werd opgericht in 2013 en heeft zijn hoofdkantoor in Yerevan, Armenië, met bijkomende kantoren in Polen en Oekraïne. Renderforest biedt een alles-in-één platform voor gebruikers om video’s, animaties en logo’s te maken met aanpasbare sjablonen en tools. Het platform biedt een enorme bibliotheek met aanpasbare video- en animatiesjablonen die kunnen worden gebruikt voor het maken van marketingvideo’s, productdemo’s, inhoud voor sociale media en meer. De sjablonen omvatten een breed scala aan categorieën, waaronder intro’s, outro’s, diavoorstellingen, logo’s, explainer-animaties en meer. Gebruikers kunnen hun eigen mediabestanden, zoals afbeeldingen, video en audio, uploaden naar het platform en deze gebruiken om de sjablonen aan te passen. Renderforest biedt ook een uitgebreide collectie stockmedia, waaronder afbeeldingen, video’s en muziek die kunnen worden gebruikt bij het maken van video’s. Renderforest biedt ook een website builder tool waarmee gebruikers professioneel uitziende websites kunnen maken zonder enige kennis van codering. Gebruikers kunnen kiezen uit een reeks aanpasbare websitesjablonen en hun eigen inhoud en media toevoegen om een unieke online aanwezigheid te creëren. Het platform biedt een gratis versie met beperkte functies, evenals betaalde plannen die toegang bieden tot meer functies en uitvoer van hogere kwaliteit. Renderforest biedt ook een teamplan voor bedrijven, waardoor meerdere gebruikers aan projecten kunnen werken en media-assets kunnen delen. Renderforest claimt wereldwijd meer dan 20 miljoen gebruikers te hebben, waaronder kleine bedrijven, marketingbureaus en onderwijsinstellingen. Het bedrijf heeft tal van prijzen gewonnen voor zijn innovatieve platform, waaronder de Red Dot Award, de Webby Award en de IT World Award.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Renderforest. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Renderforest of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Renderforest al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Renderforest te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Renderforest, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Renderforest van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Renderforest

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Renderforest.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.