5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Sinch

Sinch is een bedrijf voor digitale communicatie en mobiele betrokkenheid dat diensten, producten en oplossingen levert om bedrijven te verbinden met hun klanten via meerdere kanalen. Het bedrijf biedt berichtendiensten die onder andere SMS, MMS, WhatsApp, Facebook Messenger en Instagram omvatten, die kunnen worden geïntegreerd via zijn API, waardoor bedrijven omnichannel gesprekken met klanten kunnen onderhouden via één enkele integratie.

Ze bieden ook SMS-verificatiediensten om klantensystemen te beveiligen, conversiepercentages te verbeteren en churn te verminderen. Use cases variëren van messaging over alle mobiele kanalen, tot het betrekken van klanten in real-time conversaties, tot het verbeteren van klantondersteuning en klanttevredenheid.

Naast messaging biedt Sinch spraak en video, e-mail, nummers en connectiviteit, verificatie en applicatiediensten. Het bedrijf nam Pathwire over om robuuste e-maildiensten aan zijn aanbod toe te voegen, waaronder tools en API’s van Mailgun, Mailjet en Email on Acid, die samen meer dan 250 miljard e-mails per jaar versturen.

Met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden, en kantoren over de hele wereld, waaronder Atlanta, VS en Singapore, bedient Sinch een breed scala aan industrieën en zakelijke behoeften en heeft partnerschappen met enkele van ’s werelds toonaangevende bedrijven, waaronder Microsoft, Lyft en Dell.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Sinch. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Sinch of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Sinch al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Sinch te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Sinch, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Sinch van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Sinch

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Sinch.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.