5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Skuad

Skuad is een platform voor personeels- en personeelsbeheer in de cloud dat organisaties een reeks hulpmiddelen en functies biedt om hun personeelsbestand efficiënter te beheren. Het bedrijf stelt bedrijven in staat hun personeelsbestand in realtime te beheren, zodat ze zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen in de vraag en de personeelsbezetting dienovereenkomstig kunnen aanpassen. Het platform biedt bedrijven toegang tot een reeks human resources, waaronder tijdelijke en contractwerkers, waardoor ze hun personeelsbestand flexibel kunnen beheren zonder de overheadkosten van fulltime werknemers. Skuad heeft zijn geavanceerde AI-aangedreven matching-algoritme. Dit algoritme matcht bedrijven met de meest geschikte en bekwame werknemers voor hun behoeften, waardoor er minder tijd en moeite nodig is om geschikte kandidaten te vinden. Skuad biedt ook een reeks tools voor workforce management waarmee bedrijven de roosters, aanwezigheid en prestaties van hun werknemers in realtime kunnen beheren. Het platform biedt gebruikers toegang tot een reeks rapportage- en analysetools, zodat ze inzicht krijgen in hun personeelsbestand en datagestuurde beslissingen kunnen nemen. Skuad biedt verschillende prijsstructuren, waaronder een pay-as-you-go model waarmee bedrijven alleen betalen voor de middelen die ze gebruiken. Het platform is schaalbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang. Het platform biedt gebruikers ook toegang tot een reeks trainings- en ondersteuningsmiddelen, zodat ze meer kunnen leren over workforce management en hoe ze het platform effectief kunnen gebruiken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Skuad. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Skuad? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Skuad ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Skuad daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Skuad of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Skuad

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Skuad.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.