5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Speechify

Speechify is een AI-gestuurde tekst-naar-spraak applicatie waarmee gebruikers geschreven content kunnen omzetten in natuurlijk klinkende audio. Deze veelzijdige tool is compatibel met meerdere platforms, waaronder Chrome, iOS, Android, Mac en Microsoft Edge. Met Speechify kun je luisteren naar een breed scala aan inhoud, zoals webartikelen, PDF’s, documenten en eBooks, met behulp van stemmen van hoge kwaliteit, waaronder stemmen van beroemdheden zoals Gwyneth Paltrow en Snoop Dogg. Een van de belangrijkste functies van Speechify is de variabele snelheidsinstellingen, waarmee gebruikers in hun eigen tempo naar de inhoud kunnen luisteren, waardoor het begrip en de productiviteit kunnen toenemen. Het biedt ook synchronisatie tussen apparaten, zodat opgeslagen content overal toegankelijk is. Speechify’s focus op natuurlijk klinkende menselijke stemmen verbetert de algehele luisterervaring. De toepassingen zijn divers en zijn gericht op studenten, professionals en iedereen die op zoek is naar een alternatieve manier om geschreven informatie te consumeren. Of je nu aan het multitasken bent, onderweg bent of gewoon je leestijd wilt maximaliseren, Speechify biedt een handige en toegankelijke oplossing voor tekst-naar-spraak conversie.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Speechify. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Speechify of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Speechify al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Speechify te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Speechify, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Speechify van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Speechify

Speechify

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.