5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Stellar Sleep

Stellar Sleep biedt een revolutionaire aanpak voor het overwinnen van slaapproblemen via een wetenschappelijk onderbouwde mobiele app. Stellar Sleep is ontwikkeld in samenwerking met slaapexperts en klinisch gevalideerd door vooraanstaande onderzoekers aan de Harvard Medical School en het Brigham and Women’s Hospital, en heeft als doel een blijvende oplossing te bieden voor slaapproblemen. De app bevat Cognitieve Gedragstherapie voor Slapeloosheid (CBT-I), een bewezen methode om slapeloosheid te behandelen, op maat gemaakt om gebruikers te helpen het gedrag dat hun slaap beïnvloedt te begrijpen en te veranderen. Met een gebruikersbestand van meer dan 10.000 beweert Stellar Sleep significante successen te hebben geboekt, met meer dan 80% van de gebruikers die aanzienlijke verbeteringen in hun slaappatroon ervaren. Gemiddeld rapporteerden gebruikers een toename van 74 minuten in de totale slaaptijd, een afname van 53 minuten in de tijd die nodig is om in slaap te vallen en een afname van 52% in het aantal nachtelijke ontwakingen. De app richt zich op het onderwijzen van gebruikers over slapeloosheid, de invloed ervan op de gezondheid en productiviteit en de rol van psychologie bij het bereiken van een betere slaap. Stellar Sleep positioneert zichzelf als de toonaangevende digitale oplossing voor slaapverbetering en maakt gebruik van tientallen jaren onderzoek om gebruikers te helpen sneller in slaap te vallen en langer te blijven slapen. Het is gericht op iedereen die zijn slaapkwaliteit wil verbeteren met behulp van op bewijs gebaseerde technieken binnen het gemak van een mobiele applicatie.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Stellar Sleep. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Stellar Sleep of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Stellar Sleep al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Stellar Sleep te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Stellar Sleep, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Stellar Sleep van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Stellar Sleep

Stellar Sleep

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.