5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Surfshark

Bij Surfshark worden diensten geleverd om het gebruiken van internet en mobiele apparaten veiliger te maken. Dit doen ze bijvoorbeeld met een VPN functie. Dat betekent dat je niet traceerbaar bent op het internet als je bijvoorbeeld websites of webshops bezoekt. Daarnaast is er een Surfshark antivirus software ontwikkelt die naar eigen zeggen een stuk minder zwaar en log is dan anderen. Andere software kan je apparaten trager laten werken omdat ze veel capaciteit gebruiken. De software van Surfshark is zo gemaakt dat ze weinig impact heeft op de snelheid van het apparaat waarop het geïnstalleerd is. Naast deze producten heeft Surfshark nog enkele andere toepassingen. Zo is er een zoekmachine ontwikkelt waar je zoekgedrag niet wordt gevolgd en bijgehouden. Daarnaast kun je een alert instellen waarmee je het te horen krijgt als jouw persoonsinformatie ergens op het internet gevonden is. De tarieven van Surfshark, voor zowel particulieren als bedrijven, zijn te vinden op de website. Daar kun je ook gratis de producten uitproberen en desgewenst een abonnement afsluiten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Surfshark. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Surfshark of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Surfshark al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Surfshark te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Surfshark, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Surfshark van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Surfshark

Surfshark

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.