5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Videoask

Videoask is een geavanceerd platform dat bedrijven in staat stelt face-to-face te communiceren met hun publiek, sterkere relaties op te bouwen en hun online aanwezigheid te verbeteren. Videoask maakt gebruik van de kracht van asynchrone videogesprekken en stelt gebruikers in staat om eenvoudig vragen op te nemen en te delen, waardoor naadloze communicatie via video, audio, tekst en meer mogelijk wordt. Het platform heeft verschillende use cases waaronder lead generation, recruitment, sales, testimonials, audience engagement, training en educatie. Door processen persoonlijker en aantrekkelijker te maken, zouden bedrijven kwalitatief betere leads moeten kunnen aantrekken en hun algemene conversiepercentages moeten verbeteren. Videoask biedt ook een reeks functies die zijn ontworpen om de gebruikerservaring te stroomlijnen, waaronder een responsinbox, aangepaste flows, kalenderintegratie, audiotranscriptie, conversietracking en workflowintegratie. De embed widget van het platform maakt het eenvoudig om Videoask te integreren in elke website, waardoor een interactieve en gepersonaliseerde touch wordt toegevoegd zonder dat programmeerkennis nodig is.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Videoask. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Videoask? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Videoask ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Videoask daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Videoask of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Videoask

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Videoask.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.