Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

World of Warships

World of Warships is voor het eerst op de markt gebracht in 2012, het betreft een computerspel met het onderwerp oorlogsschepen en tactische gevechtsvoering op zee. Het spel laat mensen van over de hele wereld met en tegen elkaar spelen in een digitale wereld van verschillende zeeën, de spelers kunnen hier een tactisch spel spelen met nagemaakte oorlogsschepen. De schepen waarmee gespeeld worden hebben echt bestaan of bestaan nog steeds, hierover is veel informatie te vinden. World of Warships is gratis te spelen, echter kunnen er optioneel in-game aankopen worden gedaan. Via de website kunnen spelers zich gratis aanmelden en het spel downloaden voor Windows of voor de consoles Xbox en Playstation, ook kan er via de website een training worden gedaan om het spel te leren kennen en kunnen er vele soorten beelden worden gevonden die vaak over updates in het spel gaan. Bekijk details over het spel World of Warships op de website worldofwarships.eu.

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van World of Warships of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij World of Warships al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van World of Warships te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over World of Warships, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over World of Warships van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk World of Warships

World of Warships

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.