5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Audio Expert Den Bosch the place to be.
  Afgelopen vrijdag 1-7-22 is door Audio Expert mijn nieuwe draaitafel afgeleverd en geïnstalleerd.
  Dat is super netjes gedaan met goede uitleg.
  Deze winkel komt altijd hun afspraken na.
  Goed advies is hun niet vreemd en Audio Expert heeft mij ook een goede inruilprijs voor mijn inruildraaitafel gegeven.
  Zonder enige twijfel is dit een geweldige winkel met top service.
  Audio Expert zou ik iederren aanraden!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

AudioExpert

Audioexpert is een Audio en videowinkel in ’s Hertogenbosch en bestaat officieel sinds 2015, echter licht de oorsprong onder een andere naam in het jaar 2000. De website van Audioexpert is voorzien van een Thuiswinkel Waarborg keurmerk. De showroom en de audio luisterkamer zijn bij de fysieke winkel te bezoeken, daar kunnen apparaten worden getest voorafgaand aan de koop. Er kan worden gewinkeld in de categorieën: Audio & HiFi, Beeld, Stroom & Kabels en Outlet.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met AudioExpert. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van AudioExpert waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij AudioExpert dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan AudioExpert, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over AudioExpert en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over AudioExpert!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk AudioExpert

Audioexpert

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.