5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Australian Bodycare

Australian Bodycare is een merk dat is opgericht in 1992 en sindsdien een bekende producent en verkoper is van diverse producten op het gebied van huidverzorging. Middels de huidverzorgende producten streeft het merk Australian Bodycare ernaar om mensen een hogere kwaliteit van leven te bieden door huidproblemen op te lossen. In het assortiment zitten artikelen voor het lichaam, de hoofdhuid en het haar, de intieme zones, het gezicht, de mond en voor andere specifiekere doeleinden. Op de website kunnen klanten de digitale huidtest doen waarmee een passend advies in producten kan worden verkregen. De producten van Australian Bodycare worden niet alleen op de website australian-bodycare.nl verkocht, maar ook op Bol.com, Amazon, in de Etos, de Kruidvat en bij de Trekpleister. Voor advies over de producten en voor andere vragen kan de klantenservice worden geraadpleegd, die is bereikbaar via het contactformulier, via email en per telefoon. Australian Bodycare is aangesloten bij Trustpilot en verzamelt daar reviews van klanten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Australian Bodycare. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Australian Bodycare waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Australian Bodycare dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Australian Bodycare, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Australian Bodycare en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Australian Bodycare!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Australian Bodycare

Australian Bodycare

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.