Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Clarins

Clarins is een wereldwijd bekend cosmeticamerk dat producten ontwikkeld en verkoopt die alles te maken hebben met verzorging van de huid en make-up. Clarins gebruikt bij het ontwikkelen van producten de natuur als inspiratiebron en gelooft in de kracht van planten. In de categorie verzorgingsproducten kunnen klanten bijvoorbeeld artikelen voor het gezicht en het lichaam vinden. Ook heeft Clarins een aanbod van zon beschermende producten en is er een assortiment voor mannen beschikbaar. De categorie make-up bevat bijvoorbeeld artikelen voor het gezicht, de ogen en de lippen. Ook kunnen klanten op de website van Clarins cadeaus en gift sets bestellen. Voor klanten die vaker bij het merk bestellen is er een loyaliteitsprogramma beschikbaar waarmee voordelen kunnen worden verkregen bij nieuwe bestellingen. De klantenservice is bereikbaar via de website, mar ook telefonisch. Alle bezoekers van de website van Clarins kunnen zich aanmelden voor de gratis nieuwsbrief.

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Clarins? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere bezoekers van de winkel of website. Een product gekocht bij Clarins? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Clarins in de winkel geweest? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Óf heb je laatst online wat gekocht, hoe is deze aankoop verlopen? Was het een eenvoudig proces? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Lees hieronder onafhankelijk achtergelaten beoordelingen van Clarins en zie welke ervaringen er zijn geweest in de winkel of webshop met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Clarins

Clarins

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.