1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Hoogwaardige producten besteld, low budget bezorgd gekregen
  Bovenstaand product op het screenshot (7,5kg) heb je mij gestuurd en vergelijk dat eens even met Aquaforest Probiotic Reef Salt 10kg wat in de onderstaande mail staat.

  Bekijk de staat van de verpakking ook eens even als je wil.

  Heb al “tig” kilo zeezout besteld afgelopen 9 jaar maar dit slaat werkelijk alles.

  Gat in de doos tot dwars door de zak zout.
  Zelfs de bezorger bood zijn excuses aan!

  Ik begrijp echt werkelijk niet dat je op zo’n manier mijn intelligentie onderschat.

  Heb bijna bij alle zoutwater webshops wel eens iets besteld afgelopen 9 jaar, altijd perfecte, goede en eerlijke service!

  Sterker nog:
  In 22 jaar internetbestellingen heb ik dit nog nooit meegemaakt!

  Wat jij doet is oplichting en maar hopen dat je er goed vanaf komt.
  Gaat niet gebeuren deze keer.

  Het zegt genoeg over jou denk ik, of je hebt zwakzinnig personeel.

  Ben blij dat je mijn geld nog niet hebt en dat krijg je ook niet totdat ik mijn 10kg Probiotic in huis heb.

  En net als je denkt dat het niet erger kan…

  Is dit (screenshot) Probio S van 18 euro?
  Je hebt mij Probio F gestuurd van 7 euro.

  Deze mensen zijn echt zeldzaam slecht!

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Dutch Reef

Dutch Reef, een Nederlands bedrijf gevestigd in Baarn, is gespecialiseerd in zeeaquaria. Met zowel een webshop als een fysieke winkel willen ze klanten alle benodigdheden en alle advies aanbieden voor het opstarten en onderhouden van een zeeaquarium. De webshop is overzichtelijk ingedeeld volgens productcategorie en bevat zowel de aquaria zelf met alle toebehoren als voeding, verzorging en decoratie. Uiteraard kunnen ook de vissen niet ontbreken in het aanbod, bij aankoop hiervan dient wel even contact opgenomen te worden voor de leveringsmodaliteiten. Een voordeel voor de beginnende liefhebber van aquaria is de tweedehandscategorie, hier kan men voor relatief weinig geld een start maken. De producten worden online aangekocht en besteld, nadien is er de keuze tussen verzending of ophaling in de winkel. Dutch Reef verkoopt bovendien niet alleen aquaria, ze zorgen ook voor de plaatsing en installatie van maatwerk aquaria geheel naar wens van de koper. De talrijke blogs op de site bieden een veelheid aan tips en informatie.De klantendienst van Dutch Reef is bereikbaar via telefoon of e-mail en ook kunnen klanten met hun vragen en klachten terecht in de winkel. De link naar Trustpilot geeft een beeld op de reviews en beoordelingen van andere klanten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Dutch Reef. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De winkel of website bezocht van Dutch Reef? Al een aankoop gedaan of juist nog niet? Laat hier een review achter en help andere bij het maken van een beslissing, of lees de reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet beeld te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft winkelen. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Dutch Reef en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel of online met het assortiment, de aankoop, verleende service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Lees hieronder onafhankelijke beoordelingen en verkrijg een impressie over de winkel of website van Dutch Reef.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Dutch Reef

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Dutch Reef.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.