Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Harvey Nichols

Harvey Nichols is een verkoper van designkleding vna vele merken en is oorspronkelijk geopend met een winkel in Knightsbridge in 1831. Inmiddels is de luxe mode retailer uitgegroeid tot een wereldwijd bekende verkoper en heeft diverse fysieke winkels waar klanten terecht kunnen voor aankopen, maar ook voor een bezoekje aan het bijbehorende restaurant of koffiebar. Ook online kunnen de artikelen worden besteld, het gehele assortiment staat online inzichtelijk en te bestellen. Bij Harvey Nichols kunnen klanten terecht voor Dameskleding, Herenkleding, Tassen, Schoenen, Beautyproducten, Food en nog veel meer. Het merk is ook te volgen op Social Media en heeft een nieuwsbrief beschikbaar waar iedereen zich gratis voor kan inschrijven.

Schrijf jij ook een review?

De winkel of website bezocht van Harvey Nichols? Al een aankoop gedaan of juist nog niet? Laat hier een review achter en help andere bij het maken van een beslissing, of lees de reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet beeld te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft winkelen. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Harvey Nichols en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel of online met het assortiment, de aankoop, verleende service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Lees hieronder onafhankelijke beoordelingen en verkrijg een impressie over de winkel of website van Harvey Nichols.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Harvey Nichols

Harvey Nichols

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.