Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Helly Hansen

Helly Hansen is een Noors merk dat al meer dan 140 jaar geleden is opgericht. Het merk richt zich voornamelijk op professionele kleding en uitrusting die mensen het gevoel van leven geeft. De kleding en uitrusting wordt op dit moment dan ook wereldwijd gedragen door mensen op zee, in de bergen en op werkplaatsen. In het assortiment kunnen bijvoorbeeld jassen, broeken, tops, schoeisel, mutsen en nog veel meer worden gevonden. Zowel voor mannen, vrouwen als kinderen is er een ruim aanbod van kleding en accessoires. Klanten die graag de kleding van Helly Hansen eerst passen of in het echt bekijken kunnen via de website een fysieke winkel opzoeken. De aankomen kunnen zowel in de fysieke winkels als in de webshop worden gedaan. De klantenservice kan voor alle vragen worden benaderd via contactformulier, telefoon en middels een bezoek aan een winkel.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Helly Hansen waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Helly Hansen dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Helly Hansen, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Helly Hansen en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Helly Hansen!

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Helly Hansen

Helly Hansen

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.