5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Kate Spade

Kate Spade is een online modewinkel die haar origine heeft in New York. In Amerika en Canada heeft het bedrijf ook fysieke winkels. Door het succes van deze winkels en de webshop in Amerika, zijn deze inmiddels ook actief in Europa. In meer dan 6 landen kun je bestellen bij Kate Spade. De webshop heeft een zeer groot assortiment kleding, tassen, schoenen en accessoires. De focus ligt hier op producten voor dames. Voor vaste klanten van Kate Spade zijn kortingen en voordelen te verdienen. Tevens ontvang je een korting op je eerste bestelling als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Het bedrijf is veel bezig met de impact die het heeft op de wereld. De missie die zij hebben om dit te compenseren kun je volgen via de website. Om inspiratie op te doen kun je webshop volgen via sociale media, hier worden veel afbeeldingen geplaatst van modellen maar ook van klanten die kleding dragen van Kate Spade.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Kate Spade. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je lekker naar de winkel maar graag van te voren weten of de winkel die je op het oog hebt wel goed wordt beoordeeld? Wij verzamelen onafhankelijke reviews over fysieke winkels, ook over Kate Spade. Deze worden stuk voor stuk handmatig beoordeeld zodat jij verzekerd bent van een authentiek beeld over Kate Spade.

Ook als je zelf een goede of juist minder goede ervaring hebt met Kate Spade nodigen we je graag uit deze te delen. Op deze manier help je toekomstige klanten een handje met hun keuze en kunnen wij het platform zo nuttig mogelijk maken. Het schrijven van een review over Kate Spade kan alleen na een echte ervaring zodat een authentiek beeld kan worden gegarandeerd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Kate Spade

Kate Spade

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.