5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Keizers.nu

Keizers.nu is een in Nederland gevestigde winkel met een assortiment tuingereedschap en -machines voor verschillende taken buitenshuis. Hun productaanbod is uitgebreid en omvat alles van gazononderhoud tot boomonderhoud en algemene schoonmaakwerkzaamheden buitenshuis. Het aanbod van Keizers.nu bevat een uitgebreid assortiment grasmaaiers met accumaaiers, benzinemaaiers, elektrische grasmaaiers en handmatige duwmaaiers. Hun productlijn omvat ook zitmaaiers, met varianten zoals achterlossers, zijlossers, frontmaaiers, mulchmaaiers en zero-turn maaiers. Ze bieden een divers aanbod aan bosmaaiers en kantensnijders, verkrijgbaar in batterij-, benzine- en elektrische varianten. Ze bieden ook een scala aan accessoires om deze gereedschappen aan te vullen. Voor degenen die op zoek zijn naar oplossingen voor gazononderhoud die verder gaan dan maaien, biedt de winkel verticuteermachines en gazonrollen om een perfect gazon te onderhouden. Robotmaaiers zijn een ander prominent aanbod van Keizers.nu. Daarnaast hebben ze een reeks producten voor schoonmaken, snoeien en andere taken, waaronder handgereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen. Het bedrijf heeft een fysieke winkel in Haaksbergen, met vaste openingstijden voor zowel de winkel als de werkplaats.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Keizers.nu. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Keizers.nu waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Keizers.nu dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Keizers.nu, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Keizers.nu en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Keizers.nu!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Keizers.nu

Keizers.nu

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.