5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Kings of Indigo

Kings of Indigo is in 2013 opgericht door Tony Tonnaer met één helder doel, hij wilde kleding op een duurzame manier produceren, het moest sociaal ecologisch zijn zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit van de kleding. De aspecten die hierbij in acht worden genomen zijn: Planeet Vriendelijke materialen, Watergebruik, Sociaal verantwoord, Transport en Afvalbewust. Om klanten vanaf stap één in de goede richting te helpen staan er uitgebreide instructies over de maatvoering online op de website kingsofindigo.com. Verder staat er voldoende informatie online om klanten goed in te laten lezen over de duurzaamheid van het merk. Tenslotte kunnen klanten kleding bestellen, er is voor zowel vrouwen als mannen een ruim aanbod te vinden van Broeken, Korte broeken, Schoenen, Truien, Vesten, Jacks, Shirts en Accessoires. Bestellingen worden door Kings of Indigo gratis verzonden vanaf 150 euro. Ook is op de website het Trusted shops logo te zien, daar worden tevens de beoordelingen van eerdere klanten verzameld. Bekijk het actuele aanbod van kleding en accessoires op de website van Kings of Indigo.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Kings of Indigo. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Kings of Indigo? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere bezoekers van de winkel of website. Een product gekocht bij Kings of Indigo? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Kings of Indigo in de winkel geweest? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Óf heb je laatst online wat gekocht, hoe is deze aankoop verlopen? Was het een eenvoudig proces? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Lees hieronder onafhankelijk achtergelaten beoordelingen van Kings of Indigo en zie welke ervaringen er zijn geweest in de winkel of webshop met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Kings of Indigo

Kings of Indigo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.