1.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 3/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  4
  Volstrekt onbetrouwbaar
  Keuken besteld en betaald in december 2021, en daarna niets meer vernomen. Geen mogelijkheid tot contact: telefoon wordt niet beantwoord en mailbox zit vol. Uiteindelijk krijg ik dit bedrijf slechts te pakken na tussenkomst van de beheerder van het gebouw waar ze hun toonzaal hebben. Communicatie daarna verloopt per mail en is zielig: er wordt enkel gecommuniceerd nadat ik ze aanmaan en ik krijg nooit een vooruitzicht op levering of een ander voorstel tot oplossing.
  Op mijn verzoek tot terugbetaling van juni 2022 wordt niet gereageerd. Uiteindelijk stel ik hen schriftelijk in gebreke in Augustus 2022. Ik stuur het document per mail en per aangetekend schrijven. Pas dan wordt mijn aankoopbedrag teruggestort. Noteer dat de postzending onbesteld terugkomt: de maatschappelijke zetel die ze adverteren op hun website klopt niet.

  Dit bedrijf komt op meerdere punten haar eigen levervoorwaarden niet na:
  * De levervoorwaarden stellen dat de klant binnen de maand na bestelling geïnformeerd wordt indien niet tijdig geleverd kan worden. Dit is niet gebeurt.
  * De levervoorwaarden stellen dat elke vraag van een klant binnen 14 dagen beantwoord wordt en dat, indien dit niet lukt, er een vooruitzicht gegeven wordt wanneer een antwoord te verwachten is. De meeste van mijn vragen bleven echter onbeantwoord tot na de eerste of tweede herinnering.
  * De levervoorwaarden stellen dat terugbetaling geschied binnen 14 dagen na vraag. In mijn geval verliepen er 2 maanden tussen de vraag en terugbetaling en er was een schriftelijke ingebrekestelling nodig om dit voor mekaar te krijgen.
  * De levervoorwaarden stellen dat de klant recht heeft op schadevergoeding bij niet-levering. Ik heb hier om gevraagd en kreeg als antwoord dat ze zich niet met mijn dossier konden blijven bezighouden en dat ik een advocaat onder de arm moest nemen.

  Intussen staat de kitchenette die ze al een klein jaar niet kunnen leveren nog steeds op hun website met een levertermijn van 5 weken en dit ondanks het feit dat ik hun hier reeds 3 maal op wees.

  Volstrekt onbetrouwbaar!

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  NOOIT IETS KOPEN HIER!!!
  In godsnaam koop nooit iets bij dit bedrijf. Er gaat hier zoveel mis en dan wordt er gewoon niet meer gereageerd. Mijn kitchenette kwam na 2 maanden maar er zat n verkeerd onderdeel bij. Kansloos om ze te bereiken zowel per telefoon als per mail. Heb Nejad 1x gesproken na een hele boze mail en een heel boos ingesproken bericht achtergelaten te hebben. Hij zou iets op mail zetten maar nooit meer iets van gehoord. Wanneer je ook belt ze zijn net op dat moment even gesloten . Ik heb daarna andere reviews gelezen en hemel wat een trieste bedoeling, bijna allemaal negatief en allemaal dezelfde klachten, kapot of beschadigd gelevert, geen reactie op geen enkele manier, niet te bereiken. WEES GEWAARSCHUWT. Ik zit nu met n kitchenette die niet past van 700 euro. Even 700 euro in de prullenbak gegooid ik ga nog wel aangifte doen van oplichting. Hij heeft n winkel in Den Haag. Dat is ook nog n optie. Maar daar zal de deur ook wel gesloten zijn
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

KitchenetteOnline

KitchenetteOnline is een winkel en leverancier van Duitse Keukens, naast de webshop hebben zij een showroom in Den Haag. Naast dat er verschillende optie al standaard zijn samengesteld en de mogelijkheid om losse producten als kranen, apparatuur en aanrechtbladen te kopen. Kunnen ook keuken zelf worden samengesteld uit elementen in de configurator.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met KitchenetteOnline. De beoordeling van 3/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van KitchenetteOnline waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij KitchenetteOnline dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan KitchenetteOnline, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over KitchenetteOnline en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over KitchenetteOnline!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk KitchenetteOnline

KitchenetteOnline

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.