1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(7 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 7
 1. Beoordeling:

  2
  Schilderij niet compleet geleverd waardoor er problemen zijn onstaan
  Afgelopen Januari een mooi schilderij gekocht bij Loods 5.
  3 maanden geleden is het schilderij krom gaan trekken (glasplaat uit de lijst) wat wij erg vreemd vonden.
  Na wat contact met Loods 5 was de conclusie dat het schilderij niet compleet was geleverd door Loods 5 met de daarvoor bestemde ‘ophang haakjes’ en het schilderij daardoor krom is gaan trekken.
  Loods 5 zou wel wat ophang haakjes na sturen zodat we dat konden bevestigen, maar wat hebben we daaraan als het al krom is en helemaal doorgehangen, Kortom wij zijn zeer teleurgesteld in Loods 5 en de afhandeling!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Geld nog niet retour gehad
  Waardeloos 2 online bestellingen gedaan beide apart retour gestuurd 1 terug betaling gehad de andere krijg ik nog niet. 2 bewijsjes gestuurd van aflevering ook nog 2 printscreens gestuurd van DHL dat het afgeleverd is met tijd erbij nu geen reactie meer gehad. Ga ervanuit dat ze nu me geld terug storten ze moeten wel heb al het bewijs dat het afgeleverd is.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Zeer slecht
  Mooie spullen gevonden aan 200€ willen kopen + voor 200€ willen bestellen (waar we 3weken op moesten wachten), tot we aan de kassa hoorden dat het een cashless bedrijf is (stond nergens aangegeven)! Daar stonden we dus, alle spullen laten staan, gelukkig hebben we hetzelfde ongeveer gevonden en goedkoper + ipv 3weken wachten was het 3dagen wachten. Dus een geluk bij een ongeluk 🍀
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Vreselijke "klantenservice"
  Verwacht van dit bedrijf geen klantenservice want die is ongekend slecht, ik raad niemand aan hier iets te kopen!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  klantgerichtheid is hier onbekend, koop hier niets!
  Nog nooit zo’n slechte klantenservice meegaakt als bij dit bedrijf. Koop hier niet !
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  slechte behandeling
  In coronatijd blijkbaar al genoeg verdient. Ze kijken je letterlijk de deur uit.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Lachertje
  Wat een slechte winkel zeg, de spullen zijn prachtig maar de service en de kleine lettertjes zijn om van te huilen. En dan denken ze het af te doen met een leuke attentie terwijl jij met een kapotte item zit en het zelf moet maken HAHAHAHA.
  3

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Loods 5

Loods 5 is een Woonwarenhuis, zowel online als fysiek. In 1999 startte het bedrijf als een fabrieksoutlet, maar dat is inmiddels nog slechts een klein onderdeel. In 2009 ging ook de webshop online, de site bevat enkel een selectie van het assortiment. Het assortiment bestaat uit meubels, accessoires, verlichting, textiel, kids, verf & behang en buiten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Loods 5. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 7 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Loods 5? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere bezoekers van de winkel of website. Een product gekocht bij Loods 5? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Loods 5 in de winkel geweest? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Óf heb je laatst online wat gekocht, hoe is deze aankoop verlopen? Was het een eenvoudig proces? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Lees hieronder onafhankelijk achtergelaten beoordelingen van Loods 5 en zie welke ervaringen er zijn geweest in de winkel of webshop met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Loods 5

Loods 5

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.