1.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2.7/10
(11 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 11
 1. Beoordeling:

  10
  Bestel nooit iets bij LOODS5
  Op 31 december hebben wij een tafel besteld die binnen 14 dagen geleverd zou worden. Je raad het al… De tafel werd uiteindelijk geleverd op 13 februari. In de tijd daartussen hebben mij meermaals met Loods5 contact gezocht en konden zij ons steeds geen duidelijkheid geven over wanneer de tafel geleverd zou worden (Top! Want wij zaten al die tijd zonder tafel). Steeds verwezen ze naar de Rebellenclub ‘de deelnemer’ als oorzaak van het probleem. Loods5 als je ervoor kiest om met deelnemers te werken, zorg en dan ook voor dat dit soepel verloopt. Het mooiste komt nog, gisteren kwam de tafel binnen, en toen we hem uitpakte… bleek het de verkeerde tafel te zijn. Vandaag werden we gebeld, wat blijkt; de tafel die wij gekocht hebben bestaat helemaal niet. ‘Excuses voor het ongemak’. Ik bestel nooit meer iets bij Loods5.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  WAARSCHUWING!!!
  Dag LOODS 5 en JAXX. CHOICE. Dachten jullie door het verwijderen van mijn bericht hier op jullie pagina even de NEGATIEVE RECENSIES te kunnen verwijderen? DAT WILLEN JULLIE NIET HÈ??😂😂 Dan hebben jullie het goed mis !!😡😡
  ❌GEACHTE KLANTEN!!!! KOOP NOOIT GEEN SPULLEN BIJ LOODS 5 EN JAXX CHOICE‼️‼️‼️ ZIJ HEBBEN GEEN SERVICE, KOMEN NIET MET EEN OPLOSSING EN LATEN DE KLANT ACHTER MET KAPOT GELEVERDE SPULLEN EN KRIJGT GEEN NIEUWE BANK.
  Afgelopen 28 december is er een nieuwe bank bij ons geleverd waar €1400,- voor is betaald. Echter bij levering was de bank op 4 plaatsen kapot…..poot afgebroken, gat in de bekleding, leuning compleet afgebroken, stof scheef gestikt en willen LOODS 5 en JAXX CHOICE GEEN NIEUWE BANK LEVEREN. HET ENIGE WAT ZIJ WILLEN IS EEN SERVICE DIENST STUREN OM HET TER PLEKKE TE KOMEN REPAREREN…wat bespottelijk is EN OOK NIET MOGELIJK IS, want ik koop immers een nieuwe bank voor €1400,- en dan wil ik geen lapmiddelen die door een servicedienst gedaan worden. IK KOOP EEN NIEUWE BANK VOOR €1400,- en GEEN 2DE HANDS……dan ga ik wel naar de kringloop. LOODS 5 en JAXX CHOICE WEIGEREN HET OP TE LOSSEN EN WETEN DAT DIT ZAAKJE AAN ALKE KANTEN STINKT. WAAR IS DE SERVICE???
  HOEZO MOET IK EEN KAPOTTE BANK ACCEPTEREN???? MEER DAN SCHANDALIG HOE JULLIE HIERMEE OMGAAN!! DIT GAAT NOG EEN STAARTJE KRIJGEN‼️‼️
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Alles wat ze fout kunnen doen doen ze fout in Maastricht
  Alles ging mis bij het bestellen van een bank.
  Ten eerste hadden we een aanbetaling gedaan in de winkel . Vervolgens kregen we een email met een verkeerd bedrag dat nog moest worden betaald..we hadden de aankoop bon dus ik ging er van uit dat het gauw opgelost zou zijn..
  Vervolgens na weken op en neer mailen kregen we pas de juuste factuur die nog moest worden betaald.. een excuus ho maar.. vervolgens werd de bank dan eindelijk geleverd en was deze in de verkeerde kleur geleverd wat de bezorg dienst mede heeft waargenomen.. we hebben dit verkeerde deel dus dan ook gelijk mee terug gezonden.. vervolgens kreeg ik geen mail met wanneer het juiste deel dan wel geleverd ging worden.. en deden ze alsof ik het verkeerd besteld zou hebben en of ik nog eens extra zou willen betalen voor alweer een fout van hun..geen excuus niets. Ze deden alsof ze nergens iets vanaf wisten.. ik ga er van uit dat je weet dat iets terug is gestuurd als het verkeerd geleverd is.. nu zitten we weer te wachten op een antwoord.. uit zich zelf wordt niets ondernomen maar wordt wel met het vingertje gewezen alsof wij een fout hebben begaan op een onbeschofte manier door Quinty..
  Zeer betweterig dat ze iet controleerd maar dus helemaal niet doet of op onjuiste manier..Nooit zou ik hier nog iets bestellen want ze zijn erg traag van begrip en maken fout na fout en wijzen vervolgens met het vingertje naar de klant!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Hele slechte behandeling en klantenservice
  Uitermate ontevreden over Loods5!!

  Ik heb stoelen gekocht, waar een levertijd op zat van 4-6 weken. Uiteindelijk na 23 weken heb ik de stoelen ontvangen. Tussendoor moest ik meerdere malen zelf vragen wat de status was van de levering van de stoelen. Dat is tot daaraan toe, maar ik kan nog begrijpen dat Loods5 daar misschien geen controle over had.

  De stoelen zijn zonder enige melding van Loods5 zomaar voor de deur gezet. Stoelen met een waarde van bijna 1000EUR… Iedereen had ze zomaar kunnen meenemen. Na melding bij Loods5 begon het afwijzen naar andere partijen en werd er nooit serieus op de klacht gereageerd. Ik heb geen excuses ontvangen en er is nooit verantwoordelijkheid genomen door Loods5.

  Ik zal nooit meer producten kopen bij loods5.

  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  Schilderij niet compleet geleverd waardoor er problemen zijn onstaan
  Afgelopen Januari een mooi schilderij gekocht bij Loods 5.
  3 maanden geleden is het schilderij krom gaan trekken (glasplaat uit de lijst) wat wij erg vreemd vonden.
  Na wat contact met Loods 5 was de conclusie dat het schilderij niet compleet was geleverd door Loods 5 met de daarvoor bestemde ‘ophang haakjes’ en het schilderij daardoor krom is gaan trekken.
  Loods 5 zou wel wat ophang haakjes na sturen zodat we dat konden bevestigen, maar wat hebben we daaraan als het al krom is en helemaal doorgehangen, Kortom wij zijn zeer teleurgesteld in Loods 5 en de afhandeling!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Geld nog niet retour gehad
  Waardeloos 2 online bestellingen gedaan beide apart retour gestuurd 1 terug betaling gehad de andere krijg ik nog niet. 2 bewijsjes gestuurd van aflevering ook nog 2 printscreens gestuurd van DHL dat het afgeleverd is met tijd erbij nu geen reactie meer gehad. Ga ervanuit dat ze nu me geld terug storten ze moeten wel heb al het bewijs dat het afgeleverd is.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Zeer slecht
  Mooie spullen gevonden aan 200€ willen kopen + voor 200€ willen bestellen (waar we 3weken op moesten wachten), tot we aan de kassa hoorden dat het een cashless bedrijf is (stond nergens aangegeven)! Daar stonden we dus, alle spullen laten staan, gelukkig hebben we hetzelfde ongeveer gevonden en goedkoper + ipv 3weken wachten was het 3dagen wachten. Dus een geluk bij een ongeluk 🍀
  1

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  2
  Vreselijke "klantenservice"
  Verwacht van dit bedrijf geen klantenservice want die is ongekend slecht, ik raad niemand aan hier iets te kopen!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  2
  klantgerichtheid is hier onbekend, koop hier niets!
  Nog nooit zo’n slechte klantenservice meegaakt als bij dit bedrijf. Koop hier niet !
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  2
  slechte behandeling
  In coronatijd blijkbaar al genoeg verdient. Ze kijken je letterlijk de deur uit.
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  2
  Lachertje
  Wat een slechte winkel zeg, de spullen zijn prachtig maar de service en de kleine lettertjes zijn om van te huilen. En dan denken ze het af te doen met een leuke attentie terwijl jij met een kapotte item zit en het zelf moet maken HAHAHAHA.
  4

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Loods 5

Loods 5 is een Woonwarenhuis, zowel online als fysiek. In 1999 startte het bedrijf als een fabrieksoutlet, maar dat is inmiddels nog slechts een klein onderdeel. In 2009 ging ook de webshop online, de site bevat enkel een selectie van het assortiment. Het assortiment bestaat uit meubels, accessoires, verlichting, textiel, kids, verf & behang en buiten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Loods 5. De beoordeling van 2.7/10 is gebaseerd op 11 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Loods 5? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere bezoekers van de winkel of website. Een product gekocht bij Loods 5? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Loods 5 in de winkel geweest? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Óf heb je laatst online wat gekocht, hoe is deze aankoop verlopen? Was het een eenvoudig proces? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Lees hieronder onafhankelijk achtergelaten beoordelingen van Loods 5 en zie welke ervaringen er zijn geweest in de winkel of webshop met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Loods 5

Loods 5

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.