1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  Soepketels - bestelling eenzijdig gecancelled door MAKRO
  Laagste ster-beoordeling voor MAKRO – onbetrouwbaar bedrijf, cancellen eenzijdig bestelling welke al betaald was.
  Zou verkeerde prijs hebben opgegeven, terwijl dagen na de cancelling zelfde product voor zelfde prijs wordt aan-
  geboden : Buffalo soepketel – aanbieding / gecancelled € 72,59 – prijs zou verkeerd zijn.
  Heb daardoor elders duurdere soepketels moeten kopen bij XXL Horeca die prima binnen 2 dagen afspraken zijn
  nagekomen en correct hebben geleverd – CONCLUSIE : KOOP NIET BIJ DE MAKRO – ONBETROUWBAAR !!!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Marketplace is niet voor ons
  Momenteel in gesprek over een retour dat na de dag van de levering aangelmeld is voor retour, te klein, te donker, te niet passend. En toen begon de ellende: ah, maar dit is marketplace inkoop, dan gelden andere retour regels (verkoper een Duits bedrijf, dat dus het product niet wil terugnemen). Nergens op de website is gemeld dat jij niet van Makro/Metro koopt, jij weet niet wie de verkoper is, dus jij weet ook niet wat de retour voorwaarden zijn. Maar nergens op de website is er een woord te vinden over andere spelregels bij aankoop van partners (of via marketplace). Ik raad iedereen sterk af om met Makro online te handelen als ze niet zeker weten over hun bestelling. Betaal met paypal, waar een betwisting erg makkelijk voor de koper werkt… Ik ben totaal teleurgesteld in Makro en dus ga niet meer bij hen bestellen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Service de makro kan het nog niet eens schrijven zo slecht
  Geen service gewoon 0 geen personeel.dat Nederlands spreekt en geen leiding hoe gaat de makro failliet zo dusxwe
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Makro

Makro is een zelfbedieningsgroothandel in zowel food als non-food, opgezet als een supermarkt. Van het in 1968 Nederlandse concern werd de eerste vestiging dat jaar geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn de Europese activiteiten verkocht aan het Duitse METRO Group en zijn er in België en Nederland samen 23 winkels. Bij Makro kan enkel worden gewinkeld met een Makro-pas, die wordt verstrekt aan bedrijven, stichtingen en verenigingen die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Makro. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Vind op deze pagina beoordelingen over Makro en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een bezoek gebracht aan Makro? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bezoek is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet beeld te krijgen van een bedrijf.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft winkelen. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel, help andere door jou beoordeling te geven over Makro en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Makro

Makro

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.