4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8/10
(4 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  2
  Outlet en Website prijzen
  Wij hebben vandaag een zomerjurk gekocht bij de outletstore van Mart Visser in Bataviastad. Prijs € 99.
  Bij thuiskomst controle gedaan op de website. Prijs € 56.
  Geen eenduidig prijsbeleid bij Mart Visser. Wij zijn in afwachting van een reactie vanuit Mart Visser.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Jurk
  Super jurk, eerste keer een kledingstuk van mart visser besteld, geweldig prachtige jurk. Ga zeker vaker bestellen
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Mart visser is top
  Mart visser heeft een topcollectie, elk jaar weer.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Hele mooie spellen
  5 sterren helemaal verdiend! Mijn vaste winkel voor de nieuwste looks
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Mart Visser

De naam zegt het al, deze door Mart Visser ontworpen collectie wordt onder eigen naam verkocht. De collectie wordt online verkocht op de website, daarnaast zijn verschillende winkels en boetiekjes verkooppunten van deze collectie. Er Zijn verschillende categorieën waarin Mart Visser producten verkoopt: Haute Couture, Interieur en Bedrijfskleding.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Mart Visser. De beoordeling van 8/10 is gebaseerd op 4 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Mart Visser waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Mart Visser dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Mart Visser, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Mart Visser en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Mart Visser!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Mart Visser

Mart Visser

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.