Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Sanexo

Een grote leverancier en webshop op het gebied van tegels en sanitair is het bedrijf Sanexo. Zij hebben een webshop met een groot assortiment sanitair, badkamermeubelen tegels. Ook hebben ze veel kranen, accessoires en wastafels. Het is mogelijk alle producten direct uit eigen voorraad te bestellen. Mensen die liever eerst in het echt naar het sanitair gaat kijken kan ook de showroom bezoeken om daar een rondje te lopen. Het kan moeilijk zijn om binnen de formaten van jouw badkamer goede keuzes te maken. Het kan bijvoorbeeld lastig zijn om een bad in te passen, of om de juiste douchecabine te kiezen voor in jouw badkamer. De professionals van Sanexo hebben veel ervaring met het indelen en ontwerpen van badkamers en toiletten. Daardoor kunnen zij gericht helpen met het selecteren van de juiste producten. Het is mogelijk de producten tot aan de voordeur te laten bezorgen, of als je niet zo handig bent kan er ook montageservice worden besteld bij Sanexo, waardoor bijvoorbeeld een badkuip kan worden geïnstalleerd maar ook de hele verbouwing uitbesteden is een mogelijkheid.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Sanexo waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Sanexo dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Sanexo, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Sanexo en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Sanexo!

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Sanexo

Sanexo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.