5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Shabbies Amsterdam

Shabbies is een Nederlands kleding- , schoenen-, en accessoire merk dat de artikelen aanbiedt in Nederland, Duitsland en Engeland. De artikelen die door Shabbies worden verkocht zijn allemaal in Nederland ontworpen en worden met de hand geproduceerd in Europese landen. Het merk wil zich graag profileren als exclusief, luxe en van hoge kwaliteit. In het assortiment zitten schoenen, tassen, accessoires, meubels, kleding en nog meer. Naast de webshop kunnen klanten ook winkelen in de fysieke winkels, de adressen hiervan kunnen via de website worden gevonden. Shabbies is actief op verschillende sociale media kanalen en verzamelt actief de beoordelingen van eerdere klanten via het platform Kiyoh.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Shabbies Amsterdam. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je lekker naar de winkel maar graag van te voren weten of de winkel die je op het oog hebt wel goed wordt beoordeeld? Wij verzamelen onafhankelijke reviews over fysieke winkels, ook over Shabbies Amsterdam. Deze worden stuk voor stuk handmatig beoordeeld zodat jij verzekerd bent van een authentiek beeld over Shabbies Amsterdam.

Ook als je zelf een goede of juist minder goede ervaring hebt met Shabbies Amsterdam nodigen we je graag uit deze te delen. Op deze manier help je toekomstige klanten een handje met hun keuze en kunnen wij het platform zo nuttig mogelijk maken. Het schrijven van een review over Shabbies Amsterdam kan alleen na een echte ervaring zodat een authentiek beeld kan worden gegarandeerd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Shabbies Amsterdam

Shabbies Amsterdam

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.