Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Size?

Size? is een kledingwinkel die online en in fysieke winkels artikelen verkoopt aan consumenten, de website en de winkels zijn onderdeel van de JD Group die wereldwijd actief is in de kledingbranche. Voor dames en heren is er kleding beschikbaar, zo kunnen klanten bijvoorbeeld schoenen, Shirts, Shorts, lange broeken, Sweaters, petten en nog veel meer kleding en accessoires bestellen via de website. Size? is te volgen op sociale media en heeft een gratis nieuwsbrief beschikbaar op de website. Bestellingen kunnen via de website worden getraceerd en de klantenservice is te benaderen voor alle vragen en advies rondom de producten en bestellingen. Bestellingen worden verzonden naar vele landen.

Schrijf jij ook een review?

Wat jij als consument of potentiële klant van Size? wil weten is of dit bedrijf betrouwbaar is, of ze hun beloftes kunnen waarmaken en of bijvoorbeeld kortingscodes echt werken. De beste manier om hierachter te komen zijn onafhankelijke reviews van mensen die al hebben ervaren hoe Size? presteert. Deze beoordelingen geven een zo compleet mogelijk beeld van de prestaties van dit bedrijf.

Reviews zijn alleen nuttig als jij zeker weet dat ze ook echt van daadwerkelijke klanten komen. Daarom worden de reviews stuk voor stuk handmatig gecheckt op echtheid, taalgebruik en enkele andere facetten. Op die manier kun jij een goed beeld opdoen van de betrouwbaarheid, snelheid en kortingen van een webshop of bedrijf zonder te hoeven vrezen voor neppe of betaalde reviews.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Size?

Size?

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.