5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Steigerhouttrend

Steigerhouttrend.nl maakt onderdeel uit van het overkoepelende bedrijf Loods XL B.V. Dit bedrijf is gespecialiseerd in huis- en tuinmeubelen en (maatwerk) meubilair. Het bedrijf ontwerpt en produceert zelf het meubilair voor klanten in een eigen fabriek en kan hierdoor ook voor iedere klant maatwerk leveren. Het bedrijf biedt een levertijd van twee weken aan, levert in heel Europa en biedt klanten minimaal één jaar garantie en service aan op meubilair uit de webshop of vanuit de showroom van het bedrijf. De fabriek en de showroom van het bedrijf Steigerhouttrend zijn gevestigd in Groningen, waar klanten zowel met als zonder afspraak welkom zijn. Het is mogelijk om je bestelling bij Steigerhouttrend.nl in twee termijnen te betalen, waarvan 50% van het totale bedrag vooraf door middel van een bankoverschrijving en de resterende 50 procent kun je dan contant betalen bij de levering van je bestelling. Kies je ervoor om je meubels af te halen? Dan kun je dit doen bij vier adressen van Steigerhouttrend.nl; in Groningen, Harfsen, Melderslo of Zweelo.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Steigerhouttrend. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Steigerhouttrend waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Steigerhouttrend dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Steigerhouttrend, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Steigerhouttrend en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Steigerhouttrend!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Steigerhouttrend

Steigerhouttrend

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.