Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Street One

Het Street One modelabel werd in 1983 opgericht in Isernhagen bij Hannover, Duitsland. Sindsdien is de mode uitgegroeid tot een van de bekendste merken in het betaalbare en middenprijssegment. De fabrikant brengt elke maand een nieuwe collectie naar warenhuizen en filialen in eigen beheer. Street One verkoopt zijn mode ook rechtstreeks via de Street One onlineshop. Street One staat voor kleding die geschikt is om dagelijks te dragen in de nieuwste looks. Naast de gebruikelijke dames- en herenmode produceert en verkoopt Street One accessoires zoals tassen, riemen, sjaals, hoeden en meer. Het bedrijf wil staan voor eerlijke productie op de kledingmarkt en hecht belang aan kwaliteit, duurzaamheid en optimale prijzen. Het aanbod van de online winkel is uitsluitend gericht op klanten die online willen winkelen. Sommige kledingstukken kunnen echter ook vooraf worden besteld en in modewinkels worden afgehaald.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Street One waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Street One dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Street One, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Street One en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Street One!

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Street One

Street One

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.