1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  Boeken worden gewoon niet bezorgd
  Al een maand geleden besteld en ze hebben niks laten horen. De boeken zijn nog niet binnen terwijl ik gewoon tentamens heb. Ze antwoorden ook niet en laten er niks over weten! SCHANDE
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Waardeloos
  Boeken besteld 10 juli 2022.
  Naar aanleiding van de slechte levering en communicatie heb ik de school gecontacteerd. Zij hebben contact gehad met Studystore. En ja hoor, ik krijg bericht! Ze hebben de boeken nogmaals voor me in bestelling gezet. (Levering 31 augustus volgens het systeem) Later die dag krijg ik een mail dat de verwachte levertijd 8 september zal zijn. Dit terwijl de boeken 11 juli besteld zijn. Het eerste pakket is niet aangeboden aan postnl en staat dus ergens in hun magazijn.
  Nu hoor je een bandje wanneer je belt. Download de postnl app en dan kan je je pakket volgen. Dan moet je wel een code hebben! Weer gebeld….. Nee track and tracecode is niet bekend aangezien ik de boeken gisteren pas besteld heb. Duidelijk gemaakt dat het om een bestelling van 11 juli ging. Helaas kon de
  (wederom) vriendelijke telefoniste verder niks voor me doen. En zo gaat het maar door……
  Wel betalen, maar leveren ho maar. Klantgericht en oplossingsgericht zijn ze zeker niet.
  Vandaag 7 september 2022:
  Nog steeds geen boeken ontvangen. Meerdere keren weer gebeld. Boeken staan nog in bestelling!
  Wederom een zeer onbetrouwbaar antwoord.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Studystore

Studystore is een online winkel die zich heeft gericht op studenten en de artikelen die door studenten worden gebruikt. Op de website kunnen studieboeken als nieuw en als tweedehands worden gekocht, maar ook kunnen studenten hun eigen studieboeken weer verkopen aan de website. Via de zoekmachine is het mogelijk om de bijpassende boeken te vinden voor een bepaalde studie of opleiding. Ook kunnen klanten schoolspullen kopen zoals agenda’s, collegeblokken, flashcards, markeerstiften en nog veel meer accessoires. Studystore.nl heeft en klantenservice die bereikbaar is via de telefoon, email en per live-chat op de website. Bestellingen worden gratis verzonden door Studystore.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Studystore. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

De winkel of website bezocht van Studystore? Al een aankoop gedaan of juist nog niet? Laat hier een review achter en help andere bij het maken van een beslissing, of lees de reviews van klanten die u voor zijn gegaan. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet beeld te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft winkelen. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Studystore en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel of online met het assortiment, de aankoop, verleende service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Lees hieronder onafhankelijke beoordelingen en verkrijg een impressie over de winkel of website van Studystore.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Studystore

Studystore

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.