Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Tamaris

Tamaris is afkomstig uit Duitsland en maakt deel uit van het internationale schoenenproductie- en distributiebedrijf The Wortmann Group. Een grote selectie van merkschoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen vindt u op Tamaris.com en in de Tamaris winkels. Op de website kunnen klanten de nieuwste producten vinden die aan het assortiment zijn toegevoegd en inspiratie opdoen dankzij de aanbevelingen van de website op basis van gelegenheden, trends en vrouwelijke momenten. Bij Tamaris kunnen klanten rekenen op een snelle levering binnen 1 tot 3 dagen, lage verzendkosten, gratis retourneren en een groot aanbod in de webshop. De klantenservice is per e-mail en telefoon beschikbaar voor alle vragen van klanten. Bestellingen kunnen direct en digitaal worden betaald, maar het is ook mogelijk om achteraf te betalen. Dankzij het maatadvies op de website kunnen klanten precies de juiste maat kiezen, zodat retourneren minder vaak nodig is.

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaring delen bij Tamaris? Laat dan een review achter en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw verhaal te doen in de vorm van een beoordeling ontstaat er een completer beeld voor mogelijke andere bezoekers van de winkel of website. Een product gekocht bij Tamaris? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te beter kunnen juiste keuzes worden gemaakt in het beslissingsproces.

Recent bij Tamaris in de winkel geweest? Vertel ons dan welke ervaringen je daar hebt op gedaan! Heeft u iets gekocht? Hoe was de service? Óf heb je laatst online wat gekocht, hoe is deze aankoop verlopen? Was het een eenvoudig proces? Was de levering op tijd? Laat je ervaring achter in een review zodat anderen hierop hun keuze kunnen baseren.

Lees hieronder onafhankelijk achtergelaten beoordelingen van Tamaris en zie welke ervaringen er zijn geweest in de winkel of webshop met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Tamaris

Tamaris

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.