5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Telsell

TelSell werd opgericht in het jaar 1999. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Nederland, namelijk in Almere. TelSell bestaat uit een team van 100 medewerkers waarvan de medewerkers op het hoofdkantoor zich bezighouden met de administratie en klantenservice. Zaken zoals het callcenter van het bedrijf en de logistiek worden door de dienstverlenende partners van het bedrijf voorzien (Embers en PostNL). Het bedrijf TelSell us net haar Direct Response TV aanbod één van de grootste spelers op de Duitstalige markt. In zowel Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland is de Teleshop op alle bekende tv-zenders te zien, hiermee bereikt het bedrijf zo’n 100 miljoen kijkers. Op de webshop van TelSell vind je tal van producten in diverse categorieën, zoals Tupperware en keukenmachines, maar ook luchtreinigers, fitnessbanden, hometrainers, beautyproducten, doe-het-zelf-producten, airconditioners en nog veel meer. Je kunt zowel online als telefonisch bestellingen plaatsen in de webshop. Bij een bestelling vanaf 39,- euro wordt de bestelling gratis thuisbezorgd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Telsell. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Telsell met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Telsell een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Telsell deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Telsell kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Telsell laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Telsell

Telsell

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.