5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Werck24

Werck24 is een aanbieder van professionele meubels en inrichting die bedoeld is voor de horeca, kantoor en andere vergelijkbare doeleinden. Het assortiment omvat bijvoorbeeld Horeca meubilair, Eetstoelen en -tafels, Outdoor meubilair maar ook school inrichting voor groot en klein. Werck24 werkt samen met grote merken die gespecialiseerd zijn in industriële inrichting, voorbeelden hiervan zijn: Pedrali, Infiniti, MIDJ, Dutchbone, Olesen en nog veel meer. Daarnaast heeft Werck24 ook een huismerk beschikbaar. De winkel heeft een showroom in Amsterdam, daarnaast staan alle beschikbare artikelen ook uitgebreid beschreven op de website Werck24.nl. Op de website worden enkele kernpunten van de dienstverlening genoemd, dat zijn: Advies op maat, eerlijke prijzen, uitstekende service en een groot assortiment. Contact met de verkoper kan eenvoudig via de website, telefonisch of door een bezoek te brengen aan de showroom.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Werck24. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Werck24 waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Werck24 dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Werck24, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Werck24 en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Werck24!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Werck24

Werck24

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.