5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

You Mobile

You Mobile, gevestigd in Nijmegen, heeft zowel een fysieke winkel als een online webshop en is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en refurbished mobiele apparaten. Het bedrijf onderscheidt zich door een uitgebreid aanbod van smartphones, tablets, laptops, audioapparatuur en smartwatches van hoge kwaliteit. You Mobile richt zich op het leveren van betrouwbare en kosteneffectieve opties en richt zich op een divers klantenbestand met producten van toonaangevende merken als Apple en Samsung. Een belangrijk aspect van het aanbod van You Mobile is het assortiment refurbished producten. Dit zijn onder andere smartphones, tablets, laptops en andere elektronische apparaten die professioneel zijn gerestaureerd tot een hoge standaard. De refurbished artikelen zijn vooral aantrekkelijk voor prijsbewuste consumenten, omdat ze meestal betaalbaarder zijn dan nieuwe apparaten terwijl ze toch een vergelijkbare kwaliteit en prestaties bieden. Elk opgeknapt product wordt grondig gecontroleerd en onderhouden, inclusief het vervangen van de batterij en het vernieuwen van de behuizing, zodat klanten apparaten ontvangen die zowel functioneel als esthetisch mooi zijn.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met You Mobile. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van You Mobile waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij You Mobile dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan You Mobile, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over You Mobile en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over You Mobile!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk You Mobile

You Mobile

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.