Gemiddelde beoordeling:
9
10
2Reviews
Gemiddelde beoordeling:
9
10
2Reviews
Gemiddelde beoordeling:
9
10
2Reviews

40Plus Relatie

De website 40Plus relatie is een datingsite voor mensen met een leeftijd van 40 jaar of ouder, en natuurlijk single zijn. 40Plus relatie noemt zichtzelf een professional die jou aan de juiste partner kunnen helpen dankzij de gespecialiseerde banedering en professionele werkwijze van hun consulenten. 40Plus relatie is zowel in België als ook in Nederland actief. De matchmaking van de datingwebsite biedt kwaliteit op basis van: 15 jaar ervaring in relatiebemiddeling, een groot bestand van singles en een eigen vaste consulent in iedere regio. 40Plus relatie is naar eigen zeggen veel persoonlijker dan de meeste, geautomatiseerde datingsites en daarom kansrijker doordat er niet wordt gematcht op basis van computer-intelligentie maar juist op basis van menselijk inzicht en betrokkenheid. Voor het inschrijfgeld en de maandelijkse kosten wordt gegarandeerd één of meerdere ontmoetingen geregeld, alle ontmoetingsvoorstellen worden persoonlijk besproken. Als je niet zeker bent of dit iets voor jou is, dan is er een gratis en vrijblijvend gesprek aan te gaan met de matchmaker uit jouw regio. Lees meer op de website van 40Plus Relatie.

Schrijf jij ook een review?

Heeft u een datingprofiel bij 40Plus Relatie? Heeft u al een of meerdere dates gehad of juist niet? Laat een review achter over uw ervaring en help zo anderen om een goede beslissing te nemen welke site zij willen gebruiken. Wat vindt u van de kosten en opzichte van de ervaring? Heeft u uw profiel opgezegd en zo ja, hoe ging dat? Misschien hebt u uw huidige partner wel ontmoet via 40Plus Relatie!

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online daten. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare datingsite of app. Help anderen door jouw beoordeling te geven over 40Plus Relatie en laat zien welke ervaring jij hebt gehad over de site, de dates, het contact en de kosten.

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  8
  Edo
  Heel goed, veel singels in Vlaanderen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Enthousiast!
  Na een al meerder datingsites geprobeerd te hebben die goed zouden werken, zoals lexa en parship ben ik tot de conslusie gekomen dat dat helaas niets voor mij was. Toen ik bij 40+ relatie kwam was ik eerst sceptisch, want de prijs is ook ietsje hoger, maar daar krijgt je ontzettend veel voor terug. De bemiddeling waar over wordt gesproken heeft me ontzettend geholpen en gaf me een veilig gevoel, je weet tenslotte niet wie je tegen gaat komen.
  Ik heb een leuke connectie kunnen maken dankzij jullie, en ik hoop dat daar nog heel veel meer in zit. Al met al ben ik heel erg tevreden en is de service het geld dubbel en dwars waard!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk 40Plus Relatie

40plus relatie

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.