5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

60dating.com

60dating.com is een Nederlands online dating platform speciaal ontworpen voor personen van 60 jaar en ouder. De website biedt een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving voor senioren die op zoek zijn naar gezelschap, vriendschap of een serieuze relatie. Registratie op de site is gratis en omvat een eenvoudig proces waarbij gebruikers een profiel aanmaken door basisinformatie en voorkeuren op te geven. De site benadrukt veiligheid en anonimiteit in de online dating ervaring. De site gebruikt SSL-encryptie om gebruikersgegevens te beveiligen en voert meerdere keren per dag systematische en handmatige controles van profielen uit om een veilige datingomgeving te garanderen. Deze focus op veiligheid is een belangrijk aspect van 60dating.com, met als doel een comfortabel en veilig platform te bieden waar oudere mensen met elkaar in contact kunnen komen. 60dating.com kan bogen op een hoog slagingspercentage: volgens de statistieken vindt één op de drie gebruikers een partner via de site. Er is ook een evenwichtige verhouding tussen mannen en vrouwen, zodat mannelijke en vrouwelijke leden gelijke kansen hebben om een partner te vinden. Het platform verwelkomt wekelijks meer dan duizend nieuwe leden, wat duidt op een groot en actief gebruikersbestand.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met 60dating.com. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende sites en apps voor dating, de ervaringen van andere gebruikers kunnen helpen om de juiste keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaring hebben opgedaan met 60dating.com. Heb je al eens gebruikgemaakt van 60dating.com, dan kun je hieronder een review achterlaten.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over 60dating.com. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Zo vindt u hier zo veel mogelijk betrouwbare reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van 60dating.com

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij 60dating.com.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.