Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Afspraak.nl

Afspraak.nl is een moderne sociale website waar mensen elkaar kunnen vinden voor een chat, date, ontmoeting of nieuwe vriendschap. De website is in 2016 opgericht door het bedrijf The Perfect Match. Na het aanmaken van een account op Afspraak.nl kan er eenvoudig contact worden gelegd met mensen in de buurt van jouw woonplaats. Gebruikers met een account kunnen hun profiel compleet maken met een beschrijving en foto’s om anderen alvast een goed beeld te geven van de gebruiker. Mochten er vragen zijn, dan kan er via de website contact worden opgenomen met de klantenservice. Het aanmaken van een account op de website van Afspraak.nl is gratis.

Schrijf jij ook een review?

Op deze pagina zijn reviews verzameld over Afspraak.nl. Heb jij ervaring met het gebruik van Afspraak.nl? Laat dan jouw feedback en opmerkingen achter zodat anderen gebruik kunnen maken van die informatie. Dankzij de ervaringen kan er eenvoudig een completer beeld worden weergegeven en kunnen aan de hand daarvan betere beslissingen worden genomen.

Weten of Afspraak.nl een datingsite is die bij jou past? Lees dan dan de reviews die zijn achtergelaten door echte gebruikers. Alle reviews worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie. De meeste mensen baseren hun beslissing graag op onderbouwde meningen van eerdere gebruikers. Lees hier de ervaring van echte klanten.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Afspraak.nl

Afspraak.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.