Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

BiLove

BiLove.nl is een dating website die volledig bedoelt is voor daten tussen vrouwen. De website zegt alleen serieuze profielen op te nemen in het platform en dat er altijd een helpende hand van de klantenservice beschikbaar is. Een persoonlijk profiel is volledig in te richten met gegevens en foto’s, daarna is flirten en chatten direct mogelijk met andere gebruikers. BiLove is bekend van onder andere BNN, ZE.nl, De Telegraaf en het magazine Grazia. De helpdesk is bereikbaar voor hulp en advies via email en telefoon. Op de website bilove.nl staan diverse tips voor het veilig en succesvol daten, daarnaast staat informatie over het platform zoals kosten en mogelijkheden ook in te zien alvorens een account aan te maken.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een passende datingsite? Lees de reviews over BiLove om u te helpen een passend dating platform te vinden. Dankzij de eerlijke en oprechte reviews die gebruikers hebben achtergelaten kun je een beeld vormen over BiLove. Alle reviews zijn van echte klanten en worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie.

Heb je al ervaringen opgedaan met BiLove dan kun je anderen helpen een mening te vormen door jouw review, opmerkingen en feedback achter te laten. Hoe meer betrouwbare reviews er verzameld kunnen worden hoe duidelijker en completer het beeld wordt voor anderen om de juiste keuze te kunnen maken.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk BiLove

BiLove

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.