Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review

Breeze.Social

Breeze is een modern dating platform dat zich wil onderscheiden van andere dating websites door middel van het verlagen van de drempel om offline te daten. Conventionele dating platforms zijn gebaseerd op het swipen en online contact hebben, Breeze brengt hier verandering in om mensen zo snel mogelijk op een fysieke manier met elkaar in contact te brengen. Via de website kan de app eenvoudig worden aangevraagd waarna deze gebruikt kan worden. De App is beschikbaar voor mobiele smartphones van Apple en Android. Mensen die opzoek zijn naar een échte date en dus niet naar langdurig online contact kunnen terecht op de App van Breeze.social.

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende sites en apps voor dating, de ervaringen van andere gebruikers kunnen helpen om de juiste keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaring hebben opgedaan met Breeze.Social. Heb je al eens gebruikgemaakt van Breeze.Social, dan kun je hieronder een review achterlaten.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over Breeze.Social. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Zo vindt u hier zo veel mogelijk betrouwbare reviews.

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Handige app en snel
  Een leuke manier om het eens op een andere manier te proberen. De app is goed gemaakt en de eerste date was leuk en snel geregeld.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Breeze.Social

Breeze.Social

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.