3.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6.7/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  4
  Slechte app
  De app is erg brak, de site is OK maar niet geweldig. Als je veel sites probeert komt deze in de middenmoot.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  6
  Matig
  De site werkt niet erg goed, erg basic. Ik vind het voor het geld niet de beste keuze qua site. Het concept is leuk overigens maar de uitvoering kan beter.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Bij de eerste date was het al raak!
  Bij Nextlove toch maar de stap gezet om hier aan een date te komen, en warempel bij de eerste date al een ontzettende leuke vent leren kennen, wie weet waar dit heen gaat! Wat betreft de website, ik heb alleen maar echte mensen gesproken en geen nepperts. Ik ben dus helemaal tevreden!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Nextlove

NextLove is een dating platform voor gescheiden en alleenstaande ouders, welke is opgericht in 2013. Het doel van het platform is om de leden te helpen met het vinden van iemand om de start van het volgende hoofdstuk in te gaan. NextLove heeft apps voor iOS en Android. NextLove biedt een breed scala aan communicatie middelen, zoals knipogen, prive berichten en virtuele cadeau’s.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Nextlove. De beoordeling van 6.7/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Heeft u een datingprofiel bij Nextlove? Heeft u al een of meerdere dates gehad of juist niet? Laat een review achter over uw ervaring en help zo anderen om een goede beslissing te nemen welke site zij willen gebruiken. Wat vindt u van de kosten en opzichte van de ervaring? Heeft u uw profiel opgezegd en zo ja, hoe ging dat? Misschien hebt u uw huidige partner wel ontmoet via Nextlove!

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online daten. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare datingsite of app. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Nextlove en laat zien welke ervaring jij hebt gehad over de site, de dates, het contact en de kosten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Nextlove

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Nextlove.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.