4.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9/10
(4 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  8
  Goede datingsite
  Een goede datingsite met een vrij behoorlijke controle van profielen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Met stip de beste
  Parship is gewoon met stip de beste datingsite voor serieuze relaties. Ik heb er helemaal niets op aan te merken en al meerdere leuke dates gehad met ontzettend leuke vrouwen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  8
  Goede datingsite
  Ik vind Parship de beste datingsite van Nederland. Ik stel enige vraagtekens bij het hoger opgeleid stukje want dat is echt niet altijd het geval. Desondanks zoals aangegeven mijn favoriet.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Gebruiksvriendelijk
  Ik heb Parship ervaren als gebruiksvriendelijk en prettig in gebruik. Ook fijn dat je discreet kunt blijven tot het punt dat je dat beide niet meer nodig acht.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Parship

Parship is een van de oudste en grootste datingsites actief op het internet. De site is actief sinds 2003 en ze richten zich op serieuze relaties voor hoger opgeleiden. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals uitgebreide persoonlijkheidsrapporten en wetenschappelijke matchmaking. Bij het Premium lidmaatschap zit ook een contactgarantie inbegrepen, zodat je volgens Parship zeker weet dat de focus op kwaliteit ligt. Parship geeft aan dat de profielen op de website allemaal handmatig worden gecontroleerd om zo betrouwbare profielen aan te kunnen bieden en een goede match te kunnen maken tussen de leden. Meer dan driekwart van de geregistreerde leden heeft een hogere opleiding afgerond. Hierdoor ligt de gemiddelde leeftijd ook hoger dan op andere platforms. De overgrote meerderheid is ouder dan 30 jaar. Parship kan gratis worden getest via een proefaccount. Niet alle functies zijn hiermee toegankelijk, om bijvoorbeeld onbeperkt berichten te kunnen plaatsen of te kunnen zoeken op locatie moet een Premium abonnement worden afgesloten. De maandelijkse kosten staan vermeld op de website. Daarnaast kunt u met uw gratis account tegen meerprijs gebruik maken van de uitgebreide persoonlijkheidsanalyse.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Parship. De beoordeling van 9/10 is gebaseerd op 4 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Heeft u een datingprofiel bij Parship? Heeft u al een of meerdere dates gehad of juist niet? Laat een review achter over uw ervaring en help zo anderen om een goede beslissing te nemen welke site zij willen gebruiken. Wat vindt u van de kosten en opzichte van de ervaring? Heeft u uw profiel opgezegd en zo ja, hoe ging dat? Misschien hebt u uw huidige partner wel ontmoet via Parship!

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online daten. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare datingsite of app. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Parship en laat zien welke ervaring jij hebt gehad over de site, de dates, het contact en de kosten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Parship

Parship

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.