4.7/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9.3/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  Perfect, Partnerselect!
  Ik ben tevreden omdat ik 100% ben geslaagd, ja wat wil je dan nog meer. Erg prettige mensen die weten wat ze doen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Kwaliteit
  Er wordt goed naar je geluisterd en met je meegedacht. Het eisenlijstje dat je wellicht in je hoofd hebt zou ik adviseren snel los te laten, dat heeft mij geholpen uiteindelijk samen met partnerselect een match te vinden waar ik tot de dag van vandaag mee samen ben.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Dubbel en dwars waard!
  Partnerselect is een goede hulp en ze weten echt waar ze mee bezig zijn. Wij zijn helemaal happy!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Partnerselect

PartnerSelect is een website waar daten wordt gerealiseerd nadat een match in persoonlijkheid is vastgesteld. Mensen die zich aanmelden bij Partner Select zullen eerst een ontmoeting met een bemiddelaar van PartnerSelect hebben in de vorm van een intake gesprek, hierbij wordt een volledig beeld van de persoonlijkheid geschetst. De volgende stap is dat personen bij elkaar worden gebracht op basis van het persoonlijkheidsprofiel, want men moet natuurlijk wel een beetje aanvullen en de interesse moet van twee kanten komen. Wanneer tijdens de selectiefase een match wordt gemaakt dan kan er een ontmoeting plaatsvinden met een mogelijke uitloop naar één of meerdere vervolgafspraken. Het platform is bedoelt voor iedereen van elk niveau op elke locatie. Voor 59,95 euro per maand kan iemand een profiel aanmaken bij PartnerSelect maar voorafgaand aan de inschrijving kan een slagingskanstest worden gedaan via de website om een indruk te krijgen van de verwachtingen. Contact met Partner Select kan via het contactformulier, E-mail en telefoon. Voor de geïnteresseerden staan succesverhalen, reviews, een blog en de nieuwsbrief online op de website van PartnerSelect.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Partnerselect. De beoordeling van 9.3/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.65 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende sites en apps voor dating, de ervaringen van andere gebruikers kunnen helpen om de juiste keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaring hebben opgedaan met Partnerselect. Heb je al eens gebruikgemaakt van Partnerselect, dan kun je hieronder een review achterlaten.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over Partnerselect. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Zo vindt u hier zo veel mogelijk betrouwbare reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Partnerselect

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Partnerselect.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.