Gemiddelde beoordeling:
8
10
4Reviews
Gemiddelde beoordeling:
8
10
4Reviews
Gemiddelde beoordeling:
8
10
4Reviews

Pepper.nl

Pepper is een datingsite waarbij afbeeldingen centraal staan. Naast de site hebben ze ook een app waarop dezelfde dienst gebruikt kan worden. Pepper heeft een keurmerk veilig daten en een thuiswinkel waarborg van thuiswinkel.org.

Schrijf jij ook een review?

Heeft u een datingprofiel bij Pepper.nl? Heeft u al een of meerdere dates gehad of juist niet? Laat een review achter over uw ervaring en help zo anderen om een goede beslissing te nemen welke site zij willen gebruiken. Wat vindt u van de kosten en opzichte van de ervaring? Heeft u uw profiel opgezegd en zo ja, hoe ging dat? Misschien hebt u uw huidige partner wel ontmoet via Pepper.nl!

Door feedback en ervaringen met elkaar te blijven delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online daten. Reviews helpen bij het maken van een keuze voor een betrouwbare datingsite of app. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Pepper.nl en laat zien welke ervaring jij hebt gehad over de site, de dates, het contact en de kosten.

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  8
  Goede app
  Goede datingapp, veel sneller en simpeler dan van die mega grote sites met ellenlange vragenlijsten. Ook wel weer ietsje meer diepgang dan bijvoorbeeld tinder. Dus de gulden middenweg voor mij.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  4
  Erg ingewikkeld
  Ik vind het maar een ingewikkelde app en ook nog behoorlijk duur.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Super
  Heel blij met Pepper 🙂
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Superleuke app
  Wat gebruik betreft vind ik het prettig werken, en het valt mij tot nu toe alles mee. Ja, het is oppervlakkiger dan een dating site, en je kan erg weinig tekst kwijt. Maar het is gratis, en daarom van mij 5 sterren.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Pepper.nl

Pepper

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.