5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Heel leuk
  Voor mij als vrouw is Qupid een verademing als dating site. Veel prettiger en fijner dan de grote sites waar ik vrijwel uitsluitend rare berichten krijg. Voor elke vrouw die serieus op zoek is naar een echte match kan ik een poging bij Qupid aanbevelen, hopelijk is het voor jullie net zo’n fijne ervaring als het voor mij is geweest :).
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Qupid

Qupid.nl is een datingwebsite waar mannen en vrouwen elkaar kunnen vinden voor een date en daarmee hopelijk het vinden van een nieuwe partner, vriendschap of liefde. Het aanmaken van een account is gratis bij Qupid.nl en 61% van de leden is vrouw waardoor mannen een goede kans maken op een match. De klantenservice van Qupid.nl is 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar en volgens de website slaagt 70% van de gebruikers er binnen 1 maand in om een date te krijgen via Qupid.nl. Ben je opzoek naar een date? Neem dan een kijkje op Qupid.nl om te zien of dit platform geschikt is voor het vinden van jouw nieuwe vlam.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Qupid. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op deze pagina zijn reviews verzameld over Qupid. Heb jij ervaring met het gebruik van Qupid? Laat dan jouw feedback en opmerkingen achter zodat anderen gebruik kunnen maken van die informatie. Dankzij de ervaringen kan er eenvoudig een completer beeld worden weergegeven en kunnen aan de hand daarvan betere beslissingen worden genomen.

Weten of Qupid een datingsite is die bij jou past? Lees dan dan de reviews die zijn achtergelaten door echte gebruikers. Alle reviews worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie. De meeste mensen baseren hun beslissing graag op onderbouwde meningen van eerdere gebruikers. Lees hier de ervaring van echte klanten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Qupid

Qupid

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.