5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

ROOTS

Roots dating is een online dating platform dat zich richt op christelijke singles van alle leeftijden die opzoek zijn naar een serieuze christelijke partner. De dating website zorgt ervoor dat mensen met een christelijke achtergrond elkaar kunnen vinden, tevens zijn er geen nep profielen actief op het platform en verder is het aanmaken van een compleet profiel met foto’s eenvoudig te doen via de website van Rootsdating.nl.Op de website kunnen gebruikers lezen over succesverhalen en er staan diverse aanbevelingen om tot een succesvolle date te komen. Het gebruik van het dating platform kan via de website, maar ook via de Android en de Apple App voor smartphones. Het inschrijven is gratis, en wanneer een gebruiker graag alle beperkingen van het account wil opheffen kan er een premium account worden aangeschaft, dit is mogelijk vanaf 8,50 euro per maand. Geïnteresseerde gebruikers kunnen overigens het dating platform volgen op Facebook en Instagram. Ben je een christelijke single en op zoek naar een date? Bekijk dan de mogelijkheden op de website van Roots Dating.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met ROOTS. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op deze pagina zijn reviews verzameld over ROOTS. Heb jij ervaring met het gebruik van ROOTS? Laat dan jouw feedback en opmerkingen achter zodat anderen gebruik kunnen maken van die informatie. Dankzij de ervaringen kan er eenvoudig een completer beeld worden weergegeven en kunnen aan de hand daarvan betere beslissingen worden genomen.

Weten of ROOTS een datingsite is die bij jou past? Lees dan dan de reviews die zijn achtergelaten door echte gebruikers. Alle reviews worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie. De meeste mensen baseren hun beslissing graag op onderbouwde meningen van eerdere gebruikers. Lees hier de ervaring van echte klanten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk ROOTS

ROOTS

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.