1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  veel oude niet actieve profielen en prostituees
  De site heeft oude profielen, waarbij de meeste dames pas kunnen reageren als je een abbo voor ze koopt.
  Degene die wel reageren zijn prostituees die zo aan hun klanten komen.
  Verder wordt door de helpdesk niet gereageerd op een herroepingsverzoek, dus als je ontervreden bent, kun je verder fluiten naar je centen
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Suikerarrangement.nl

Suikerarrangement.nl is een dating website waar een nieuwe partner kan worden gevonden in de vorm van een Suikernichtje, Suikerneefje, Suikertante of Suikeroom. De website geeft een mogelijkheid voor het daten tussen knappe en rijke mensen, om even te ontsnappen aan het drukke leven en plezier te beleven. Via een account is een persoonlijk profiel te realiseren en kunnen gegevens en foto’s worden gedeeld met elkaar. Inschrijven is gratis, daarna kunnen er kosten worden gerekend voor extra opties op het platform.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Suikerarrangement.nl. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op deze pagina zijn reviews verzameld over Suikerarrangement.nl. Heb jij ervaring met het gebruik van Suikerarrangement.nl? Laat dan jouw feedback en opmerkingen achter zodat anderen gebruik kunnen maken van die informatie. Dankzij de ervaringen kan er eenvoudig een completer beeld worden weergegeven en kunnen aan de hand daarvan betere beslissingen worden genomen.

Weten of Suikerarrangement.nl een datingsite is die bij jou past? Lees dan dan de reviews die zijn achtergelaten door echte gebruikers. Alle reviews worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie. De meeste mensen baseren hun beslissing graag op onderbouwde meningen van eerdere gebruikers. Lees hier de ervaring van echte klanten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Suikerarrangement.nl

Suikerarrangement

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.